Zonwering: de verschillende mogelijkheden

Indien u voor een kwaliteitsvolle zonwering wenst te gaan, kan u best volgende informatie doornemen. Een zonwering is het ideale cadeau voor uzelf en uw familie. U creëert een vakantiegevoel thuis en houdt de woning aangenaam tijdens de warme dagen.

Knikarmscherm

Onze zonneschermen van STOBAG bieden een combinatie van elegantie en degelijkheid, waaronder het steeds aangenaam vertoeven is. Wij merken dat de meeste klanten kiezen voor een gesloten cassette, hierdoor is de tent mooi opgeborgen wanneer ze niet gebruikt wordt. De meeste klanten kiezen voor een geautomatiseerd knikarmscherm, hier bieden wij de radiogestuurde oplossingen aan van SOMFY.

Knikarmscherm

zonwering boechout

 

Verandazonwering

Onze Zwitserse fabrikant STOBAG biedt een uniek concept aan verandazonweringen. Zo zijn al onze zonweringen uitgerust met een gasdrukveer. Dit unieke concept zorgt voor een fantastische spanning van het doek. STOBAG is in de vakwereld hiervoor ook gerenommeerd. Andere fabrikanten werken met torsieveren of bladveren die spanning verliezen. Verder biedt STOBAG ook standaard als een van de enigste een spanning met staalkabel (dus niet met een lint of met een koord). Onze verandazonwering TARGA van Stobag heeft enkele technische voordelen: ze kan optioneel een heel stuk voorbij uw veranda komen en dit type zonwering kan op de tweede ligger geboord worden, maar toch uw volledig dak voorzien van zonwering.

verandazonwering edegem

Stobag antwerpen Nuyts

 

Terrasscherm

Onze zonwering Pergolino is een terrasscherm met de zelfde kwaliteiten als onze verandazonweringen (spanning met staalkabel en gasdrukveren). Bij een Pergolino heeft u het voordeel dat u een enorme uitval kunt kiezen, zodoende kan u gaan tot een uitval van 6 meter.

terrasoverkapping

Zonwering terrasoverkapping antwerpen

Zonnescreens

Wij werken al zeer vele jaren met de zonwering screens van ROMA, de grootste rolluikenfabrikant van Duitsland die de ritsende zonnescreen niet geïmiteerd heeft maar grondig verbeterd. Zonder te overdrijven is de kwaliteit van de ROMA zonwering screens ongeëvenaard.

  • Geëxtrudeerde kasten (dus geen gelooide zoals bij anderen)
  • Standaard onderlijstbeveiliging
  • Alle RAL-kleuren standaard
  • Klipsbaar doek (geen pees zoals bij anderen waardoor lijnvorming op het doek uit den boze is)
  • Onderlat gaat deels in kast
  • Verbeterd opspansysteem

screen vierkant