Steellook ramen en deuren: product in de kijker

Steellook ramen in aluminium zijn tegenwoordig zeer populair. Zowel in landelijke als moderne woningen met een strakke afwerking komen steellook ramen tot zijn recht. Bovendien kunnen aluminium ramen in steellook gebruikt worden om een volledige woning aan te kleden of om een accent te leggen.

Wie kiest voor steellook ramen kiest voor elegante en tijdloze ramen. Het uitzicht van het oude ‘staal’ geeft uw woning een authentieke touch.

Steellook ramen en deuren: ga voor een authentieke uitstraling

Aluminium steellook ramen en deuren onderscheiden zich in hun strakke uitstraling en subtiele profilering. Steellook ramen kunnen we vergelijken met aluminium ramen die op de oude stalen ramen van vroeger lijken. Wat de steellook ramen uniek maak zijn de smalle profielen.

De voordelen van steellook ramen

Grote glaspartijen met smalle profielen zorgen voor een goede lichtinval en geven uw ruimte klasse. Aluminium ramen in steellook hebben tal van voordelen. Dankzij de sterkte van de materialen is het mogelijk om gebruik te maken van smalle profielen. Daarnaast zijn steellook ramen gemakkelijk in onderhoud en slijtvast.

Steellook ramen: strak en energiezuinig

Zijn moderne en elegante uitstraling maakt dat steellook ramen vandaag zeer populair zijn. Aluminium is daarom ook het meest ideale materiaal voor overspanningen van verschillende verdiepingen, maar ook voor grote schuiframen en lichtkoepels. Ook in veranda’s en poolhouses komen de aluminium ramen in steellook tot zijn recht.