Top 10 van onze mooiste renovaties en realisaties

Laat u inspireren door onze vele realisaties aan nieuwe ramen en deuren in Antwerpen. Van strak tot modern en landelijk. We geven u een top 10 van de meest adembenemende realisaties.

1: Plaatsing van aluminium ramen steellook, zwarte kleur, in Mortsel.

Vraag van de klant: Het buitenschrijnwerk vervangen met nieuwe ramen en deuren.

De woning is een ware metamorfose ondergaan. De combinatie van steellook ramen en houten deuren geeft van deze woning een landelijke en tegelijkertijd strakke look. Er werd gewerkt met de steellook ramen Themis die over fantastische isolatiewaardes beschikken. Daarnaast werd er ook gekozen voor hoogrendementsbeglazing met opgelijmde verdeling en Weense verdeling. Aan de binnenkant werd ook alles terug bezet door onze diensten.

aluminium ramen steellook steellook ramen

2: Mooie renovatie van een volledige woning met aluminium ramen en deuren in Aartselaar.

Vraag van de klant: Renovatie van een rijwoning met aluminium ramen en deuren in Aartselaar.

Deze woning in Aartselaar werd voorzien nieuwe aluminium ramen. De keuze voor strakke aluminium raamprofielen, ral 7044 satijn grijs, werd dan ook snel gemaakt. Naast aluminium ramen en deuren plaatsten we op het eerste verdiep ook een ritsende zonnescreen, zipscreen Roma, met glasvezeldoek. Een verdiep hoger, op het tweede verdiep, plaatsten we opbouwrolluiken. Zonnescreens en elektrische rolluiken, met Somfy IO-motoren, geven de woning meer comfort. Aan de achterzijde werd er gekozen voor een aluminium schuifraam, VG500 Aliplast. Verder zijn er aan de achterzijde ook elektrische voorzetrolluiken geplaatst van het merk Roma.

aluminium ramen en deuren elektrische voorzetrolluiken

3: Renovatie van een woning met PVC ramen en deuren in Kontich.

Vraag van de klant: Renovatie van de bestaande PVC ramen in Kontich met respect voor de vakwerkgevel.

Bij deze klant in Kontich leverde de renovatie een spectaculair resultaat op. De nieuwe PVC ramen zijn voorzien in VEKA PVC, softline 82. De voordeur in PVC is uitgevoerd met een vleugeloverdekkend cottage paneel. Deze bijpassende PVC ramen en deuren zorgen ervoor dat het plaatje klopt. Naast nieuwe ramen en deuren werd de binnenkant ook afgewerkt door onze diensten.

PVC ramen en deuren voordeur PVCPVC ramen

4: Plaatsing van een pergola-dakconstructie met glazen schuifwanden, niet-thermisch in Kontich Keizershoek.

Vraag van de klant: Een ruimte voorzien waar er optimaal van het licht genoten kan worden. Naast een natuurlijke lichtinval verkozen ze er ook voor om de living uit te breiden waarin ook het buitengevoel centraal staat.

Om aan de wensen van de klant te voorzien, plaatsen we een terrado-pergola met glazen schuifwanden. Deze pergola is ideaal om dag in dag uit langer van de tuin te genieten. Bovendien biedt deze nieuwe pergola vele mogelijkheden, zo kan er ook geopteerd worden voor een geïntegreerde verandazonwering.

pergola antwerpen pergola zonwering

5: Plaatsing van een aluminium terrasoverkapping, pergolino, in Kontich.

Vraag van de klant: Zonwering voorzien voor het terras, met een grote uitval.

In Kontich plaatsten we een aluminium terrasoverkapping die grotendeels zelfdragend is. Zo kan de terrasoverkapping ook bij minder goed weer gebruikt worden. Dankzij dit type zonwering van het merk Stobag kan er een grote uitval gecreëerd worden, voor een ideale schaduw te werpen op het terras.

aluminium terrasoverkapping

6: Moderne renovatie van een rijwoning met aluminium ramen en deuren in Kontich.

Vraag van de klant: Mooie en strakke uitvoering met aluminium ramen en deuren die de gevel een upgrade geven.

Bij deze woning is er gewerkt met zeer strakke aluminium ramen en deuren in een donkergrijze kleur. De aluminium voordeur is uitgevoerd als veiligheidsdeur met een vleugeloverdekkend paneel. Het zeer strak sierpaneel in combinatie met een gelakte trekker, verdoken bevestigd, geeft de woning meteen een meerwaarde.

aluminium voordeur antwerpen aluminium ramen en deuren antwerpen

7: PVC ramen en deuren met vals center en de afwerking van enkele dakkapellen in Sint-Katelijne-Waver.

Vraag van de klant: Goed geïsoleerde PVC ramen en deuren met respect voor de villa. PVC ramen met valse centers en een verdeling (kruishouten) tussen het glas. Opnieuw afwerken van de dakkapel.

PVC ramen en deuren van het merk VEKA, Duits profiel, geven de villa meteen een strakkere look. De uitvoering van deze ramen en deuren gebeurde in ral 7039 kwartsgrijs. Naast nieuwe ramen en deuren werd de dakkapel afgewerkt met sidings van Deceuninck, twinson.

PVC ramen en deuren kontich PVC ramen kontich

8: Retro houten ramen met geïsoleerde opbouwrolluiken, nieuwbouw pastoriestijl in Boechout.

Vraag van klant: Afgelakte houten ramen en deuren voor nieuwbouw met rolluiken.

Bij deze klant in Boechout zijn er unieke rolluiken geplaatst, van het type PURO. Deze rolluiken worden volledig achter het metselwerk geplaatst. Hierdoor moet er binnen in de woning geen ruimte voorzien worden voor een kast. Deze rolluikkasten zijn uitmuntend geïsoleerd en worden volledig bezet aan de binnenkant. De houten ramen zijn retro uitgevoerd met zeer knappe details.

opbouwrolluiken antwerpen houten ramen en deuren

9: PVC ramen met aluminium voordeur en een sectionale poort in Hove.

Vraag van klant: Zeer goed isolerende PVC ramen. Verschillende materialen, maar toch dezelfde kleur. De plaatsing van een automatische poort.

In de huidige toestand van de woning was er boven de poort een gebogen gevelsteen voorzien. Bij de plaatsing van een sectionale poort werd er gewerkt met een aluminium kader om het één geheel te maken. De PVC ramen en de aluminium voordeur zijn voorzien van een vals center. Bovendien is er een aluminium veiligheidsdeur met vleugeloverdekkend paneel geplaatst.

Sectionale poort Antwerpen

10: Aluminium ramen en deuren plaatsen in Kontich.

Vraag van de klant: Nieuwe aluminium ramen en deuren met superisolerende beglazing.

De aluminium voordeur heeft twee zijlichten en is bovendien zo op maat gemaakt dat de deur en één zijstuk open kunnen zodat dat de doorgang van de deur breder wordt. De binnenafwerking moest zo gebeuren dat het bestaand behang kon blijven dienen en er achteraf niet geschilderd moest worden. Bij deze aluminium ramen en deur werd er gekozen voor een binnenafwerking met PVC.

aluminium voordeur kontich aluminium ramen en deuren kontich