Contact

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte?

Bel ons op 03 444 06 80 of stuur een e-mail naar info@ramennuyts.be
(gelieve uw voor- en familienaam, telefoonnummer en volledig adres te vermelden).

Ramen en deuren nuyts

HOOFDZETEL RAMEN NUYTS

Koningin Astridlaan 114
2550 Kontich
T. 03 444 06 80
info@ramennuyts.be

Openingsuren: Gesloten wegens Covid-19

Op dinsdagavond 17 maart nam de Federale Regering een aantal nieuwe maatregelen in de strijd tegen de verspreiding van Covid-19.
Het is voor onze onderneming niet mogelijk om de naleving social distancing-maatregel te garanderen. Zodoende hebben we beslist om de deuren te sluiten tot en met 05-april-2020. Wij blijven bereikbaar via mail (info@ramennuyts.be) en beperkt bereikbaar via telefoon 03/444 06 80.

De gezondheid van onze medewerkers & onze klanten primeert! Voor inplanning van de lopende dossiers contacteren wij onze klanten zodra er duidelijker zicht is op de situatie.

Showroom

Ons gebouw te Kontich is een realisatie van Architect Bart Coenen. Het gebouw is opgetrokken uit staalconstructie en betonconstructie. De bedoeling was om een helder en transparant gebouw te verwezenlijken. Dit om een aangename werkomgeving te creëren voor de werknemers, en een performante showroom te bieden voor de klant. Het gebouw straalt ook innovatie en durf uit, daar er gewerkt is met een overhangende structuur, hierbij wordt de vloerplaat onzichtbaar opgevangen door de staalstructuur. Ondersteuning door palen is hierdoor niet nodig.

In onze showroom is het steeds BATIBOUW :-). Er is een ruime opstelling aangaande tal van producten. Ramen/deuren/binnendeuren/veranda’s/zonwering/poorten/rolluiken/…

Er wordt jaarlijks ruim geïnvesteerd, zodoende dat de opstelling steeds “up-to-date” is. Kom eens langs en doe ideeën op.
Parking & toegang toonzaal: Via Beukendreef (Kontich).