Poorten

Zowel sectionale poorten als rolpoorten

Sectionale poort

Geautomatiseerde of manuele sectionale poorten

Wilt u uw berging, garage of fietsenstalling afsluiten? Met een sectionale poort sluit u uw ruimtes veilig af. Sectionale poorten zijn er in verschillende stijlen zoals vlak, stucco of houtnerf.

Rolpoort

Rolpoorten van Duitse kwaliteit

Rolpoorten zijn de meest ideale oplossing bij beperkte inbouwmaten of wanneer een sectionale poort niet mogelijk is. Sluit uw garage, hal, handelspand of etalage ‘s nachts af met een rolpoort.

Poorten

Sectionale poort

  • 40 mm isolatie
  • Belgische fabrikant
  • 100% maatwerk
  • Zeer stabiele panelen dankzij hoge densiteit van isolatie
  • Manueel of geautomatiseerd

In de winter staat uw auto veilig en droog binnen, in de zomer stapt u in een verkoelde auto. Met een sectionale poort bespaart u plaats en energie dankzij zijn isolatiewaarde. Dankzij de verticale opening van een sectionale poort heeft u een minimum aan ruimteverlies. Bovendien zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk zoals bijvoorbeeld vlakke panelen, stucco of houtnerf.

Daarnaast raden wij steeds een anti-UV laag aan, deze onzichtbare laag biedt bescherming tegen verkleuring. Kom gerust eens langs in onze showroom voor meer info.

Bekijk hier alle modellen

Poorten

Rolpoort

  • Ideale oplossing bij beperkte inbouwmaten
  • Geautomatiseerd met automatische veiligheidsstop
  • Optilbeveiliging
  • Keuze tussen geïsoleerde alu lamellen of rolluiklamellen
  • De rolpoorten zwaaien niet open, dus u heeft geen verlies van ruimte

Met een rolpoort sluit u grote ruimtes, zoals een garage of loods, af. Rolpoorten bieden vaak een ideale oplossing wanneer u over te nauwe inbouwmaten beschikt. Onze rolpoorten worden geproduceerd bij het gerenommeerde ROMA-rolladen in Duitsland. Deze kwalitatieve hoogstaande rolpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende types en uitvoeringen.

Ontdek alle rolpoorten in onze showroom.

Garagepoorten Antwerpen

Op zoek naar een garagepoorten in de regio Antwerpen voor uw auto, garage, berging of fietsenstalling? Bij Ramen Nuyts vindt u de garagepoort waar u op zoek naar bent: u hebt de keuze tussen sectionale poorten en rolpoorten. Of u nu kiest voor een rolpoort of automatische garagepoort, elke garagepoort biedt u de beste kwaliteit, veiligheid en comfort.

Een garagepoort is handig om uw auto te beschermen tegen de vorst tijdens de winter en in de zomer heerlijk koel te houden. Voor zowel sectionale poorten als rolpoorten kunt u bij ons terecht in Antwerpen. Al onze garagepoorten zijn volledig op maat en voorzien van inbraakwerende beveiliging. Voor elke stijl vindt u bij ons een gepaste garagepoort.

Bekijk in onze showroom in Kontich het ruime aanbod aan (automatische) garagepoorten.

 

Sectionale poorten

Met een sectionaal poort hoeft u ‘s ochtends op een koude winterochtend uw auto niet vorstvrij te maken. In de zomerperiode stapt u meteen in een frisse auto, waar kunt u nog meer van dromen? Bovendien zijn sectionale poorten inbraakveilig, zo beschermt u uw auto of persoonlijk materiaal in uw garage en berging. Op zoek naar sectionale poorten/elektrische garagepoorten in Antwerpen? Dan bent u bij Ramen Nuyts aan het juiste adres.

Een sectionale garagepoort herkent u aan de horizontale panelen met scharnieren die aan elkaar bevestigd worden. Bovendien is de doorrijhoogte bij een sectionale garagepoort hoger dan bij een klassieke poort, wat interessant is voor bestelwagens en volumewagens.

De voordelen van elektrische garagepoorten

Sectionale garagepoorten, ook wel beter gekend als de automatische garagepoort, gaan steeds verticaal open waardoor u bijna geen ruimte verliest in uw garage of berging. Naast deze verticale opening geven de dubbelwandige panelen een maximale warmte-isolatie, goed voor uw energiefactuur. Sectionale poorten zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en panelen. Zo past uw elektrische garagepoort volledig bij uw woning, zelfs bij uw ramen en deuren.

Sectionale poorten Ramen Nuyts in Antwerpen

U kunt uw automatische garagepoort volledig laten aansluiten bij de kleur en stijl van uw woning én bij uw ramen en deuren. U kunt kiezen uit een ruim assortiment van kleuren en panelen. Ons aanbod aan sectionale poorten in Antwerpen komen bezichtigen? Breng een bezoek aan onze showroom of contacteer ons voor meer informatie.

 

Rolpoorten

Naast sectionale poorten bieden wij ook rolpoorten aan. Kiest u voor een rolpoort, dan kiest u voor een garagepoort met makkelijk onderhoud. Een rolpoort rolt in één geheel op in de kast en is daardoor netjes opgeborden. Bij een rolpoort is uw plafond in de garage nog vrij & het is de ideale oplossing voor situaties waar sectionale poorten niet kunnen. Dit type garagepoort is ideaal om een garage of ruimtes af te sluiten.

Met zijn stevige lamellen is deze rolpoort een investering waarvan u jarenlang zal genieten. Deze rolpoorten zijn vandaag erg populair bij bedrijven en grotere garages. Voor een rolpoort in Antwerpen bent u aan het juiste adres bij Ramen Nuyts.

De voordelen van rolpoorten

Een garagepoort wordt dagelijks blootgesteld aan zonnestralen, onze rolpoorten worden daarom ook voorzien van een hoogstaande lakkwaliteit. Dankzij deze techniek zal uw rolpoort niet verbleken door de zon en zo lang mogelijk zijn kleur behouden. Bovendien blijft het plafond in de garage vrij van een motor.

Rolpoorten worden vaak voor verschillende doeleinden gebruikt: ter afscherming van uw hal, berging, etalage, bedrijfsunit, handelspand en noem maar op. Voor elk pand bieden wij steeds een rolpoort op maat aan.

Rolpoorten Ramen Nuyts in Antwerpen

Rolpoorten zijn er in verschillende uitvoeringen en kleuren. Ontdek onze rolpoorten in onze showroom in Antwerpen of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

 

Garagepoorten in Antwerpen: interesse?

Wenst u meer informatie over een sectionale garagepoort of rolpoort, of komt u graag onze showroom bezichtigen? Ontdek dan vrijblijvend onze verschillende types garagepoorten in Antwerpen!