Over Ons, ramen NUYTS n.v.

Voor uw verbouwingsplannen bent u zeer welkom bij onze familiale KMO te Kontich. Ramen NUYTS n.v. is gekend voor het plaatsen van ramen en deuren, zonwering, poorten, rolluiken, lichtstraten, veranda’s en pergola’s, … Kortom alles om uw woning af te sluiten.

De start: Nuyts-Meynendonckx nv, werd opgericht door Staf Nuyts en Monique Meynendonckx in 1983. Twintig jaar later vervoegde hun zoon, Alexander Nuyts, de firma. Door de generatiewissel werd in 2017 de nieuwe vennootschap opgericht: Ramen NUYTS n.v.. Deze vennootschap nam alle activiteiten over met als zaakvoerders Alexander Nuyts en Marc Van den Broeck. Staf en Monique blijven nog steeds nauw verbonden.

In 2007 zijn we verhuisd naar onze nieuwe toonzaal, burelen en magazijn op de Koningin Astridlaan te Kontich. Wegens de continue groei hebben we enkele jaren later een bijkomend magazijn aangekocht op de KMO-zone te Kontich (Blauwe Steen).

Onze firma heeft een fijn en hecht team van medewerkers. Samen hebben we gedurende al deze jaren vele mooie realisaties mogen afwerken en het vertrouwen mogen genieten van onze klanten.

Langdurige sterke relaties met onze leveranciers vinden we belangrijk, net als het uitkiezen van leveranciers die kwaliteit hoog in het vaandel houden en een innovatieve natuur hebben.

Onze focus is kwaliteit & een mooie afwerking.

Indien u verbouwingsplannen heeft, neem gerust contact op.
Graag geven wij ons vrijblijvend advies.

Ramen NUYTS n.v.