Zonnescreens in Antwerpen

Op zoek naar zonwering screens voor uw woning in de regio Antwerpen? Naast rolluiken zijn zonnescreens vandaag steeds populairder. Het aanbod aan zonnescreens van Ramen Nuyts is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. 

 zonnescreens glasvezeldoek  roma screen


Kom ook vrijblijvend langs in onze showroom in Antwerpen (Kontich) en ontdek het ruime aanbod aan zonwering. Onze experts geven u graag meer advies op maat.

 

De voordelen van zonnescreens

In ons aanbod vindt u Duitse ROMA zonnescreens, zij hebben een zeer sterke reputatie dankzij zijn uiterst degelijke producten die in de meeste RAL-kleuren als standaard verkrijgbaar zijn. Zonwering screens houden uw woning koel op warme dagen en tegelijkertijd warm tijdens de winter. Verder heeft u keuze tussen glasvezeldoeken of verduisterende doeken

 

De andere voordelen van zonwering screens:

 

  • Eenvoudig weg te werken
  • Lange levensduur
  • Veel kleuren en opties mogelijk
  • Isolerende werking

Ons aanbod aan zonnescreens in Antwerpen komen bekijken? Breng een bezoek aan onze showroom of contacteer ons voor meer informatie.

Het verschil tussen zonwering screens en rolluiken

Kiest u nu het best voor zonnescreens of rolluiken? Deze vraag krijgen we regelmatig in onze showroom. Zonnescreens houden voornamelijk de zon uit de woning en zorgen ervoor dat het binnen niet te warm wordt. Maar u behoudt wel het zicht naar buiten. Rolluiken daarentegen verduisteren en sluiten de woning af waardoor u het zicht naar buiten verliest. 

 

Rolluiken en zonwering screens scoren op het vlak van isolatie verschillend. Zonnescreens zijn niet hoofdzakelijk bedoeld om te isoleren, wel houden ze de temperatuur in huis wel aangenamer. Rolluiken zorgen dan wel voor meer afsluiting zodat winterkoude minder snel in de woning komt.

 

De esthetische redenen maakt dat er sneller gekozen wordt voor zonwering screens. Deze geautomatiseerde zonnescreens op maat kunt u zowel binnen als buiten plaatsen. Grotendeels worden deze zonwering screens buiten geplaatst, ze zijn heel wat dunner dan rolluiken waardoor ze eenvoudig weg te werken zijn. Het meest bekende zonnescreen is het ritsende screen met obstakeldetectie en verzwaarde onderlat. 

 

Andere types van zonwering

Naast zonnescreens vindt u in ons aanbod ook verandazonwering en knikarmschermen in de regio Antwerpen.

 

Zonwering in Antwerpen: interesse?

Het gamma aan zonweringen is enorm uitgebreid. Indien u op zoek bent naar de meest geschikte zonwering in de regio Antwerpen, contacteer ons voor vrijblijvend advies. Wij kunnen u steeds een zonwering op maat aanbieden.

 

 

 

>> Contacteer ons