Knikarmschermen in Antwerpen

Op zoek naar een knikarmscherm in de regio Antwerpen? Het aanbod aan knikarm zonneschermen van Ramen Nuyts is verkrijgbaar in verschillende modellen. Met zijn uitgebreid aanbod aan standaardkleuren en ruime keuze aan doeken vindt u het knikarmscherm dat bij u past.

 uitvalscherm zonwering boechout

Kom ook vrijblijvend langs in onze showroom in Antwerpen (Kontich) en ontdek het ruime aanbod aan knikarmschermen. Onze experts geven u graag meer advies op maat.

Wat is een knikarmscherm?

Knikarmschermen houden de zon weg uit uw woning of van uw terras. Deze knikarm zonneschermen van Zwitserse topkwaliteit van het merk Stobag zijn verkrijgbaar in verschillende modellen: Tendabox, Casabox, Purabox en Resobox. Zowel voor geautomatiseerde als manuele knikarmschermen kunt u bij ons terecht.

De voordelen van een knikarmscherm

Er zitten veel voordelen verbonden aan knikarm zonneschermen: 

  • Het creëert heel wat schaduw dankzij zijn grote uitval tot wel 4 meter en kan bijna horizontaal afgesteld worden
  • Moderne zonwering
  • Geen verkleuring van meubels
  • Kwalitatieve doeken
  • Vrije doorloop met veel ruimte
  • Extra’s: verlichting
  • Manueel of geautomatiseerd

Ons aanbod aan kwalitatieve knikarmschermen in Antwerpen komen bekijken? Breng een bezoek aan onze showroom of contacteer ons voor meer informatie.

Andere types van zonwering

Naast knikarmschermen vindt u in ons aanbod ook zonnescreens en verandazonwering in de regio Antwerpen.

 

Zonwering in Antwerpen: interesse?

Het gamma aan knikarm zonneschermen is enorm uitgebreid. Indien u op zoek bent naar de meest geschikte zonwering in de regio Antwerpen, contacteer ons voor vrijblijvend advies. Wij kunnen u steeds een zonwering op maat aanbieden.

>> Contacteer ons