Vliegenramen in Antwerpen: onmisbaar in elke woning

Op zoek naar nieuwe ramen en deuren in de regio Antwerpen?  Vliegenramen zijn voornamelijk tijdens de zomerperiode niet weg te denken om insecten buiten te houden. Zo zijn vliegenramen op maat uiteraard leuk in de slaapkamer, maar een vliegendeur of een vliegenschuif naar de tuin of het terras gericht is toch ook heel praktisch. Mensen leven dankzij vliegenramen en vliegendeuren meer met de deur en raam open.

Kom ook vrijblijvend langs in onze showroom in Antwerpen (Kontich) en ontdek het ruime aanbod aan vliegenramen. Onze experts geven u graag meer advies op maat.

Elk vliegenraam wordt op maat gemaakt zodat deze perfect passen bij de kleur van uw ramen en deuren. De vliegenramen, vliegenschuiven, vliegendeuren en plissé vliegendeuren van Ramen Nuyts zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden in België vervaardigd. Deze zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en zijn uitvoerbaar met verschillende soorten gaas.

 

Vliegenramen

Ramen Nuyts biedt een kwalitatief aanbod aan vliegenramen op maat in Antwerpen. Onze vliegenramen worden steeds uitgevoerd met een verstekhoek, ze worden geperst en zijn daardoor zeer stevig. Vele vliegenramen op de markt worden voorzien met kunststof hoekjes, deze zijn goedkoper maar tegelijkertijd ook veel zwakker.

De vliegenramen worden vervaardigd uit INOX bletten die geborgd worden in het frame. Deze bletten worden over uw raamprofiel gehaakt, hierdoor zit het vliegenraam stevig vast en kan u uw raam openen-sluiten-kiepen zonder het vliegenraam eruit te halen. Het vliegenraam kan ook zeer eenvoudig gedemonteerd worden. Vliegenramen zijn dus heel gebruiksvriendelijk naar comfort toe!

Vliegenramen zijn verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren en diktes van profielen. Voor elke situatie vindt u een geschikte vliegenraam bij ons.

Alexander Nuyts deelt ook graag nog zijn persoonlijke bevindingen over het gebruik van vliegenramen: “Ik zou geen vliegenramen meer kunnen missen, zeker in de slaapkamer niet. Het is een zaligheid uitgerust wakker te worden en niet een hele nacht geterroriseerd te worden door muggen.”

Ons aanbod aan vliegenramen op maat in Antwerpen komen bekijken? Breng een bezoek aan onze showroom of contacteer ons voor meer informatie.

 

Vliegendeuren

Naast vliegenramen bieden wij ook vliegendeuren aan in de regio Antwerpen. Vliegendeuren zijn zeer handig om uw huis te verluchten in alle comfort. Vanuit uw voor- of achterdeur kan u zonder problemen een tocht binnen laten komen. Onze uitermate robuuste vliegendeur heeft zijn degelijkheid reeds getoond. Bovendien vormen de vliegendeuren op esthetisch vlak vandaag een mooi plaatje met uw deuren en ramen.

Vliegendeuren zijn stevig gemonteerd in een aluminium kader met magneetvergrendeling en pen-scharnieren. Met een mooie ingewerkte horizontale greep opent u uw vliegendeur. Optioneel kan u ook kiezen voor een pompje om zeker te zijn dat uw vliegendeur zich automatisch sluit.

Vliegendeuren zijn verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren en diktes van profielen. Voor elke situatie vindt u een geschikte vliegendeur bij ons.

Vliegenschuiven

Uw schuifdeur/schuifraam laten voorzien van een vliegenschuif? Onze standaard vliegenschuif is een zeer knap model. Deze oerdegelijke vliegenschuif heeft rolletjes bovenaan die geborgd zitten op de rail. Deze rolletjes verlengen de levensduur van uw vliegenschuif. Onderaan de vliegenschuif ‘gomt’ een geleidingsrail zodat de vliegenraam vlotjes geopend kan worden. Elk onderdeel van de vliegenschuif wordt afgelakt in de kleur naar keuze.

Een ander type vliegenschuif die we aanbieden is de ‘Elegance+’, deze vliegenschuif is voorzien van een vliegengaas uit één deel en wordt het best gecombineerd met een “clearview gaas”. Deze combinatie geeft een zeer minimalistisch en strakke look. Zo kunt u zonder problemen door uw vliegenraam kijken en lijkt het niet alsof er niets tussen uw schuifdeur bevindt.

Vliegenschuiven zijn verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren en diktes van profielen. Voor elke situatie vindt u een geschikte vliegenschuif bij ons.

Plissé vliegendeuren

Een plissé vliegendeur is erg compact in elkaar te vouwen en kunt u dus ook makkelijk opbergen. De plissé vliegendeuren kunnen in een schuifraam geplaatst worden of tussen de gemetste gevelsteen. Het vliegengaas van de plissé vliegendeur vouwt zich netjes op in de cassette, hierdoor ziet u de vliegenraam niet wanneer het werd opgevouwen. Wanneer uw ramen en deuren gesloten zijn, schuift u uw plissé vliegendeur eenvoudig opzij.

In vele situaties is een plissé hordeur een mooi alternatief voor een vliegendeur en een vliegenschuif. Plissé vliegendeuren zijn verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren en diktes van profielen. Voor elke situatie vindt u een geschikte plissé vliegendeur bij ons.

 

Verschillende types gaas voor uw vliegenraam

Voor eender welk vliegenraam u kiest, krijgt u steeds de keuze welk type gaas uw voorkeur geniet. Zo bieden wij drie verschillende gazen voor uw vliegenraam aan:

  • Standaard gaas: grijs gekleurde standaard gaas.
  • Clearview gaas: zwarte kleur en zeer transparant (optioneel).
  • Petscreen gaas: speciale dierengaas om te vermijden dat uw kat gemakkelijk schade aan het gaas kan aanbrengen.Al onze vliegendeuren en vliegenschuiven kunnen uitgevoerd worden met een paneeltje onderaan zodat er een hond- of kattenluik in geplaatst kan worden.

Vliegenramen voor bedrijven

Op zoek naar vliegenramen voor uw bedrijf in de regio Antwerpen? Ook voor bedrijven zijn vliegenramen zeer interessant. Personeel op het bureel kan ongestoord werken zonder dat er insecten rondvliegen maar ook voor bedrijven in de voedingssector zijn vliegenramen op maat onmisbaar.

Bent u op zoek naar vliegenramen in de regio Antwerpen of hebt u nog meer vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vliegenramen in Antwerpen: interesse?

Wenst u meer informatie over een vliegenraam op maat, of komt u graag onze showroom bezichtigen? Ontdek dan vrijblijvend onze verschillende types vliegenramen in Antwerpen!