WIJ ZOEKEN:

Technisch adviseur / opmeter

  • Kontich, Antwerpen

Omschrijving

Voor de ondersteuning van onze verdere groei zoeken wij een Technisch Adviseur / opmeter verantwoordelijk voor buitenschrijnwerk (ramen en deuren), zonwering, rolluiken,…

Als Technisch Adviseur zal je instaan voor de technische uitwerking en opmeting van offertes en bestelling van de materialen. Hierbij verleen je eveneens advies op technisch en esthetisch vlak aan onze klanten voor de realisatie van diverse projecten in renovatie en nieuwbouw en dit vanop kantoor en ter plaatse bij de klant.

Profiel

We zoeken een proactieve en ondernemende technisch adviseur die professioneel en technisch correct onze klanten kan adviseren. Ervaring in een technische functie is daarom vereist in combinatie met de nodige interesse en affiniteit met de aangeboden producten. Technische ervaring en ervaring in de bouwsector zijn een belangrijke meerwaarde.

We bieden een vaste betrekking (op zelfstandige basis of in loonverband) met een competitief salarispakket in een aangename werkomgeving en groeiende organisatie.

Bij Ramen Nuyts kom je terecht in een familiale KMO met 30 jaar expertise in Kontich en omliggende gemeenten. Ons ervaren team van 20 medewerkers en adviseurs biedt oplossingen op maat voor ramen, deuren, poorten, rolluiken, veranda’s en pergola’s, terrasoverkappingen, screens en zonwering.

Aanbod

  • Je komt terecht in en een vooruitstrevend bedrijf met ervaren collega’s
  • Contract voor onbepaalde duur / Voltijdse & vaste job
  • Aangename werkomgeving / nauwe samenwerking met collega’s
  • Een GOEDE verloning (bouwsector)

Solliciteren?

Wil je ons team versterken? Solliciteer via: jobs@ramennuyts.be

ramen antwerpen