WIJ ZOEKEN:

Commercieel adviseur / verkoper

  • Kontich, Antwerpen

Omschrijving

Voor de ondersteuning van onze verdere groei zoeken wij een Commercieel Adviseur verantwoordelijk voor buitenschrijnwerk (ramen en deuren), zonwering, rolluiken,…

Als commercieel adviseur zal je instaan voor het opmaken en opvolgen van offertes alsook het verlenen van advies op technisch en esthetisch vlak aan onze klanten voor de realisatie van diverse projecten in renovatie en nieuwbouw en dit in de toonzaal en op verplaatsing.

Profiel

We zoeken een proactieve en ondernemende commerciële adviseur die professioneel en communicatief onze klanten kan adviseren. Ervaring in een commerciële functie is daarom vereist in combinatie met de nodige interesse en affiniteit met de aangeboden producten. Technische ervaring en ervaring in de bouwsector zijn een belangrijke meerwaarde.

We bieden een vaste betrekking (op zelfstandige basis of in loonverband) met een competitief salarispakket in een aangename werkomgeving en groeiende organisatie.

Bij Ramen Nuyts kom je terecht in een familiale KMO met 30 jaar expertise in Kontich en omliggende gemeenten. Ons ervaren team van 20 medewerkers en adviseurs biedt oplossingen op maat voor ramen, deuren, poorten, rolluiken, veranda’s en pergola’s, terrasoverkappingen, screens en zonwering.

Aanbod

  • Je komt terecht in en een vooruitstrevend bedrijf met ervaren collega’s
  • Contract voor onbepaalde duur / Voltijdse & vaste job
  • Aangename werkomgeving / nauwe samenwerking met collega’s
  • Een GOEDE verloning (bouwsector)

Solliciteren?

Wil je ons team versterken? Solliciteer via: jobs@ramennuyts.be

ramen antwerpen