Ramen

van aluminium tot pvc en hout
ramen en deuren bieden u veiligheid, isolatie en design

Aluminium

Strakke duurzaamheid met alu ramen

Bij aluminium buitenschrijnwerk heeft u steeds een grote vrijheid. Aluminium ramen heeft u in verschillende kleuren, isolatiewaardes en designs.

PVC

Hoogwaardige PVC ramen

PVC ramen bieden u een uitmuntende isolatie. Een gefolieerd profiel of in de massa gekleurd, aan u de keuze!

Hout

Houten ramen: kwalitatief maatwerk

Met ons houten buitenschrijnwerk kiest u voor Belgisch vakmanschap waar maatwerk de standaard is. Houten ramen geven uw woning een authentieke uitstraling.

Aluminium ramen

Aluminium

Aluminium ramen zijn strak, elegant en bijzonder sterk. Ze staan bekend voor hun meest uitstekende isolatiewaarden.

 

Het grote voordeel bij aluminium ramen is de grote keuze aan verschillende kleuren. U kunt kiezen voor een vlak of steellook profiel, deze profielen zijn te verkrijgen in verschillende isolatiewaarden. Bovendien zijn onze alu ramen verkrijgbaar in allerlei stijlen:

 • Vlak of design (vleugeloverdekkend of inliggend)
 • Cottage (vleugeloverdekkend of inliggend)
 • Traditioneel (vleugeloverdekkend of inliggend)
 • Volledig beglaasd
 • En nog veel meer!

Schuiframen zijn verkrijgbaar in allerlei reeksen (S141), bovendien kunt u ook kiezen voor een vouwwand. Bij alle ramen en deuren zijn bijpassende alu vliegenramen en rolluiken te verkrijgen.

Hier kan u nog meer informatie bekijken over de systemen voor aluminium ramen en deuren:

PVC ramen

PVC

Wie kiest voor PVC ramen kiest voor onderhoudsvriendelijke, milieuvriendelijke en uiterst isolerende ramen. Het grote voordeel van PVC ramen is de goede prijs- kwaliteitverhouding.

 

Bij PVC ramen heeft u een ruim aanbod aan kleuren zoals houtnerffolie, vlakke folie, in de massa wit of crème. Vraag ook naar uw bijpassende rolluiken en vliegenramen.

PVC-profielen klasse “A”, dat is onze standaard. VEKA profielsystemen, profielen uit hoogwaardige kunststof.

 • Softline 70: ideaal voor bij een renovatie, met zijn twee aanslagdichtingen en 5-kamers.
 • Softline 82: dit wordt het vaakst bij nieuwbouwwoningen geplaatst , maar ook bij renovaties is deze aan een opmars bezig. Dit profiel heeft een bouwdiepte van 82 mm, 6-kamers en wij voorzien deze standaard met een middendichting.
Houten ramen

Hout

Houten ramen geven uw woning een warme en authentieke uitstraling. U heeft de vrijheid om de houtsoort te kiezen naar uw wens: afgelakt of uitgevoerd met een basisdrenking.

Overschilderbaar, isolerend en eenvoudig te herstellen: dat zijn de grote voordelen van houten ramen.  Geen enkel ander materiaal is in staat om uw woning dit natuurlijk karakter te bieden.

Ons buitenschrijnwerk wordt steeds voorzien van de meest moderne dichting-en sluitingstechnieken, u kunt uw houten ramen ook combineren met bijpassende vliegenramen.

Vliegenramen op maat

Op zoek naar vliegenramen in de regio Antwerpen? U kan bij ons terecht voor alle soorten vliegenramen op maat. Dit zowel voor bestaande situaties als in combinatie met door ons geplaatste ramen en deuren. Zo hebben uw vliegenramen steeds dezelfde kleur als uw ramen en schuifdeuren. Onze vliegenramen worden gefabriceerd in aluminium en gemoffeld in de gewenste RAL-kleur.

Ontdek verschillende soorten vliegenramen:

 • Vliegenramen (met mooie verstekhoek, en geen plastieke hoeken!)
 • Vliegendeuren (met pomp, kattenluik, pet-screen, …)
 • Vliegenraam voor schuifdeuren
 • Plissé (harmonica vliegenschuif)

Ramen en deuren in Antwerpen

Op zoek naar nieuwe ramen en deuren in de regio Antwerpen? De ramen en deuren van Ramen Nuyts zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Van aluminium tot PVC en hout, wij bieden de ramen en deuren waar u op zoek naar bent.

Kom ook vrijblijvend langs in onze showroom in Antwerpen (Kontich) en ontdek het ruime aanbod aan ramen en deuren. Onze experts geven u graag meer advies op maat.

 

Aluminum ramen en deuren

Ramen en deuren bepalen de uitstraling van uw woning en zorgen meteen voor de juiste sfeer. Kiest u voor aluminium ramen dan kiest u voor stijlvolle, vormvaste en onderhoudsvriendelijke ramen. Met hun slank design zijn aluminium ramen bovenal heel sterk. De uitmuntende isolatiewaarden zijn hun grootste troef, want u bespaart er heel wat mee. Ramen Nuyts biedt een kwalitatief aanbod aan alu ramen en deuren in Antwerpen.

De voordelen van aluminium ramen en aluminium deuren

 • Slank design en tegelijkertijd stevig
 • Superisolerend
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Kleur- en vormvast

Alu ramen en deuren kopen

Vandaag zijn steellook ramen en deuren heel populair, deze aluminium ramen en deuren herkent u meteen aan de ultraslanke profielen en de authentieke uitstraling van staal. Deze alu ramen en deuren voldoen bovendien aan de meest gevraagde isolatie-eisen. Zowel ons aanbod aan aluminium ramen als aluminium deuren is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wilt u het nog iets stijlvoller, dan kunt u het aluminium schrijnwerk combineren met verborgen scharnieren.

Ons aanbod aan aluminium ramen en deuren in Antwerpen komen bekijken? Breng een bezoek aan onze showroom of contacteer ons voor meer informatie.

Houten ramen en deuren

Naast alu ramen en deuren bieden wij ook houten ramen en deuren aan in de regio Antwerpen. Houten deuren geven uw woning een rustieke toets, zowel moderne als klassieke houten deuren worden volledig op maat voor u gemaakt. Deze kwalitatieve houtsoorten geven uw woning de beste akoestische en thermische isolatie. Ook houten ramen geven uw woning een warme, ambachtelijke uitstraling. Bij Ramen Nuyts bent u aan het juiste adres voor uw houten ramen en deuren in Antwerpen.

De voordelen van houten ramen en houten deuren

 • Verschillende stijlen en kleuren
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Goede bescherming tegen UV-stralen

Wilt u de verschillende houten ramen en deuren in Antwerpen komen bekijken? Breng een bezoek aan onze showroom of contacteer ons voor meer informatie.

PVC ramen en deuren

Hedendaagse PVC ramen en deuren zijn vorm- en kleurvast. In zowel strakke als landelijke woningen komen PVC ramen en deuren tot zijn recht. De grote variatie aan kleuren maakt het mogelijk om uw ramen af te stemmen op uw interieur en stijl. Bovendien kunt u zelfs PVC ramen en deuren met een houtstructuur verkiezen. Dit geeft uw woning een warme uitstraling van hout met tegelijkertijd de meest ideale onderhoudsvriendelijke producten.

De voordelen van PVC ramen en PVC deuren

 • Uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding
 • Brandveilig: zelfdovend
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Kwalitatieve isolatie

Onze PVC ramen en deuren in Antwerpen komen ontdekken? Breng een bezoek aan onze showroom of contacteer ons voor meer informatie.

Ramen en deuren én premies in Antwerpen

In heel wat gemeenten in Antwerpen komt u in aanmerking voor een premie bij de aankoop van nieuwe ramen en deuren. Zo geeft www.premiezoeker.be een handig overzicht van de verschillende premies.