Deuren

van aluminium tot pvc en hout
ramen en deuren bieden u veiligheid, isolatie en design

Aluminium

Strakke duurzaamheid met alu deuren

Bij aluminium buitenschrijnwerk heeft u steeds een grote vrijheid. Aluminium deuren heeft u in verschillende kleuren, isolatiewaardes en designs.

PVC

Hoogwaardige PVC deuren

PVC deuren bieden u een uitmuntende isolatie. Een gefolieerd profiel of in de massa gekleurd, aan u de keuze!

Hout

Houten deuren: kwalitatief maatwerk

Met ons houten buitenschrijnwerk kiest u voor Belgisch vakmanschap waar maatwerk de standaard is. Houtendeuren geven uw woning een authentieke uitstraling.

Aluminium deuren

Aluminium

Aluminium deuren zijn strak, elegant en bijzonder sterk. Ze staan bekend voor hun meest uitstekende isolatiewaarden.

 

Het grote voordeel bij aluminium deuren is de grote keuze aan verschillende kleuren. U kunt kiezen voor een vlak of steellook profiel, deze profielen zijn te verkrijgen in verschillende isolatiewaarden. Bovendien zijn onze alu deuren verkrijgbaar in allerlei stijlen:

 • Vlak of design (vleugeloverdekkend of inliggend)
 • Cottage (vleugeloverdekkend of inliggend)
 • Traditioneel (vleugeloverdekkend of inliggend)
 • Volledig beglaasd
 • En nog veel meer!

Schuiframen zijn verkrijgbaar in allerlei reeksen (VG500-Ultraglide), bovendien kunt u ook kiezen voor een vouwwand. Bij alle  deuren zijn bijpassende alu vliegenramen en rolluiken te verkrijgen.

Hier kan u nog meer informatie bekijken over de systemen voor aluminium deuren:

PVC deuren

PVC

Wie kiest voor PVC deuren kiest voor onderhoudsvriendelijke, milieuvriendelijke en uiterst isolerende deuren. Het grote voordeel van PVC deuren is de goede prijs- kwaliteitverhouding.

 

Bij PVC deuren heeft u een ruim aanbod aan kleuren zoals houtnerffolie, vlakke folie, in de massa wit of crème. Vraag ook naar uw bijpassende rolluiken en vliegenramen.

PVC-profielen klasse “A”, dat is onze standaard. VEKA profielsystemen, profielen uit hoogwaardige kunststof.

 • Softline 70: ideaal voor bij een renovatie, met zijn twee aanslagdichtingen en 5-kamers.
 • Softline 82: dit wordt het vaakst bij nieuwbouwwoningen geplaatst , maar ook bij renovaties is deze aan een opmars bezig. Dit profiel heeft een bouwdiepte van 82 mm, 6-kamers en wij voorzien deze standaard met een middendichting.
Houten deuren

Hout

Houten deuren geven uw woning een warme en authentieke uitstraling. U heeft de vrijheid om de houtsoort te kiezen naar uw wens: afgelakt of uitgevoerd met een basisdrenking.

Overschilderbaar, isolerend en eenvoudig te herstellen: dat zijn de grote voordelen van houten deuren.  Geen enkel ander materiaal is in staat om uw woning dit natuurlijk karakter te bieden.

Ons buitenschrijnwerk wordt steeds voorzien van de meest moderne dichting-en sluitingstechnieken, u kunt uw houten deuren ook combineren met bijpassende vliegenramen.

Deuren in Antwerpen

Op zoek naar nieuwe deuren in de regio Antwerpen? De deuren van Ramen Nuyts zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Van aluminium tot PVC en hout, wij bieden de ramen en deuren waar u op zoek naar bent.

Kom ook vrijblijvend langs in onze showroom in Antwerpen (Kontich) en ontdek het ruime aanbod aan deuren. Onze experts geven u graag meer advies op maat.

 

Aluminum ramen en deuren

Ramen en deuren bepalen de uitstraling van uw woning en zorgen meteen voor de juiste sfeer. Kiest u voor aluminium ramen dan kiest u voor stijlvolle, vormvaste en onderhoudsvriendelijke ramen. Met hun slank design zijn aluminium ramen bovenal heel sterk. De uitmuntende isolatiewaarden zijn hun grootste troef, want u bespaart er heel wat mee. Ramen Nuyts biedt een kwalitatief aanbod aan alu ramen en deuren in Antwerpen.

De voordelen van aluminium ramen en aluminium deuren

 • Slank design en tegelijkertijd stevig
 • Superisolerend
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Kleur- en vormvast

Alu ramen en deuren kopen

Vandaag zijn steellook ramen en deuren heel populair, deze aluminium ramen en deuren herkent u meteen aan de ultraslanke profielen en de authentieke uitstraling van staal. Deze alu ramen en deuren voldoen bovendien aan de meest gevraagde isolatie-eisen. Zowel ons aanbod aan aluminium ramen als aluminium deuren is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wilt u het nog iets stijlvoller, dan kunt u het aluminium schrijnwerk combineren met verborgen scharnieren.

Ons aanbod aan aluminium ramen en deuren in Antwerpen komen bekijken? Breng een bezoek aan onze showroom of contacteer ons voor meer informatie.

Houten ramen en deuren

Naast alu ramen en deuren bieden wij ook houten ramen en deuren aan in de regio Antwerpen. Houten deuren geven uw woning een rustieke toets, zowel moderne als klassieke houten deuren worden volledig op maat voor u gemaakt. Deze kwalitatieve houtsoorten geven uw woning de beste akoestische en thermische isolatie. Ook houten ramen geven uw woning een warme, ambachtelijke uitstraling. Bij Ramen Nuyts bent u aan het juiste adres voor uw houten ramen en deuren in Antwerpen.

De voordelen van houten ramen en houten deuren

 • Verschillende stijlen en kleuren
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Goede bescherming tegen UV-stralen

Wilt u de verschillende houten ramen en deuren in Antwerpen komen bekijken? Breng een bezoek aan onze showroom of contacteer ons voor meer informatie.

PVC ramen en deuren

Hedendaagse PVC ramen en deuren zijn vorm- en kleurvast. In zowel strakke als landelijke woningen komen PVC ramen en deuren tot zijn recht. De grote variatie aan kleuren maakt het mogelijk om uw ramen af te stemmen op uw interieur en stijl. Bovendien kunt u zelfs PVC ramen en deuren met een houtstructuur verkiezen. Dit geeft uw woning een warme uitstraling van hout met tegelijkertijd de meest ideale onderhoudsvriendelijke producten.

De voordelen van PVC ramen en PVC deuren

 • Uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding
 • Brandveilig: zelfdovend
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Kwalitatieve isolatie

Onze PVC ramen en deuren in Antwerpen komen ontdekken? Breng een bezoek aan onze showroom of contacteer ons voor meer informatie.

Ramen en deuren én premies in Antwerpen

In heel wat gemeenten in Antwerpen komt u in aanmerking voor een premie bij de aankoop van nieuwe ramen en deuren. Zo geeft www.premiezoeker.be een handig overzicht van de verschillende premies.