Vliegenramen op maat

Op zoek naar vliegenramen in de regio Antwerpen? U kan bij ons terecht voor alle soorten vliegenramen op maat. Dit zowel voor bestaande situaties als in combinatie met door ons geplaatste ramen en deuren. Zo hebben uw vliegenramen steeds dezelfde kleur als uw ramen en schuifdeuren. Onze vliegenramen worden gefabriceerd in aluminium en gemoffeld in de gewenste RAL-kleur.

Ontdek verschillende soorten vliegenramen:

  • Vliegenramen (met mooie verstekhoek, en geen plastieke hoeken!)
  • Vliegendeuren (met pomp, kattenluik, pet-screen, …)
  • Vliegenraam voor schuifdeuren
  • Plissé (harmonica vliegenschuif)

vliegenramen op maatvliegenraam schuifdeurvliegenramen antwerpen

Automatisatie

Met één druk op de knop kunt u uw rolluiken, poorten en zonwering bedienen. Deze automatisatie geeft u een dagdagelijks gemak en zekerheid. Bij Nuyts kunt u terecht om bestaande ramen, poorten, rolluiken en zonwering te voorzien van een automatisatie. Deze sturingen kunnen bekabeld of draadloos bedienbaar zijn , verder zijn er ook vele extra mogelijkheden zoals tijdsschakeling, weerstations en codeklavier.

Wij bieden u graag een oplossing op maat.

Veiligheidsdeuren

Inbraakwerende deuren houden ongewenste gasten uit uw woning. Met een aluminium veiligheidsdeur staat uw veiligheid garant. Ook veiligheidsdeuren voor appartementen zijn een van de meest gevraagde veiligheidsdeuren. Nuyts biedt de volledige presence-reeks aan: deze veiligheidsdeuren zijn gecertificeerd en verkrijgbaar in vele designs zoals strak, landelijk en retro.

veiligheidsdeuren antwerpeninbraakwerende deurenaluminium veiligheidsdeuren

Glas

Isolatie is een uitermate belangrijk element, zo zijn er drie fronten van isolatie waarmee u rekening dient te houden:

  • Thermische isolatie
  • Akoestische isolatie
  • Zonwerende eigenschap

Verder zijn er ook nog tal van glasbewerkingen waar u uit kan kiezen: zoals gezandstraald glas, figuurglas, gelaagd glas en gehard glas. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Vliegenramen, veiligheidsdeuren en binnendeuren

Ontdek het aanbod in onze showroom!